liyanaF @yanabana

Mama to Aisha & Yusuf

  • Posts
    2574
  • Followers
    691
  • Following
    1333
Birthday shout out to my very best friend since zaman uitm @selahalim!!! Rindu kau!!!! Aku janji nnt aku dtg jb lepas tu kita bawak anak kita pegi hello kitty angry bird legoland and disneyland kat rumah kau. Bila tengok gambar ni rasa rindu pulak zaman study dulu. Hehehe. Semoga kau sentiasa di murahkan rezeki dan diberi kesihatan yg baik. Seeeee u in jb hahahaha! ❤️❤️❤️❤️❤️
  • Comments 2

Birthday shout out to my very best friend since zaman uitm @selahalim!!! Rindu kau!!!! Aku janji nnt aku dtg jb lepas tu kita bawak anak kita pegi hello kitty angry bird legoland and disneyland kat rumah kau. Bila tengok gambar ni rasa rindu pulak zaman study dulu. Hehehe. Semoga kau sentiasa di murahkan rezeki dan diberi kesihatan yg baik. Seeeee u in jb hahahaha! ❤️❤️❤️❤️❤️

Advertising
Thank you for the invitation @ainnurdiansyah. Santekkk rumah u Aisha sampai tanak balik 🤣🤣🤣🤣 Next catch up session kita pegi karoks pls! 😝
  • Comments 1

Thank you for the invitation @ainnurdiansyah. Santekkk rumah u Aisha sampai tanak balik 🤣🤣🤣🤣 Next catch up session kita pegi karoks pls! 😝

Sayang manja mama 💖
  • Comments 2

Sayang manja mama 💖

Kesian anak mama selsema 😔
  • Comments 2

Kesian anak mama selsema 😔

Advertising
Raya Potluck! #myofficeisawesome
  • Comments 0

Raya Potluck! #myofficeisawesome

Sayangggggg dua-dua. Good night sweethearts 😘
  • Comments 0

Sayangggggg dua-dua. Good night sweethearts 😘

Untuk menu bubur Yusuf, kita tukar pulak sumber protein yg lain. Kali ni kita bagi salmon. Untuk tumbuh tumbuhan, kita try kasi dia baby spinach. Hihi. Jadinya bubur Yusuf besok terdiri daripada salmon, karot, bayam dan kurma! Ok? Sementara dia tak reti memilih ni, kita letak la tumbuh tumbuhan banyak2. Kang dh reti makan, jadi la macam mak dia tak makan sayur 😝
  • Comments 0

Untuk menu bubur Yusuf, kita tukar pulak sumber protein yg lain. Kali ni kita bagi salmon. Untuk tumbuh tumbuhan, kita try kasi dia baby spinach. Hihi. Jadinya bubur Yusuf besok terdiri daripada salmon, karot, bayam dan kurma! Ok? Sementara dia tak reti memilih ni, kita letak la tumbuh tumbuhan banyak2. Kang dh reti makan, jadi la macam mak dia tak makan sayur 😝

Advertising
Hi kakak! 😘
  • Comments 0

Hi kakak! 😘

#tbt SPK raya open house at Grand Hyatt. Hi Yusuf! 😅
  • Comments 0

#tbt SPK raya open house at Grand Hyatt. Hi Yusuf! 😅

Missss youuuuuuuuuuuu 🤡
  • Comments 1

Missss youuuuuuuuuuuu 🤡

Advertising
Aisha ☺️
  • Comments 0

Aisha ☺️

Khas untuk mak mak yg ada anak sebaya Yusuf. Nah, ni idea untuk bubur diorang. Brokoli, carrot, kurma and ayam. Campak sume dengan beras then tunggu je la sampai nasik jadi bubur. Pastu blend. Sekiannnn.
  • Comments 6

Khas untuk mak mak yg ada anak sebaya Yusuf. Nah, ni idea untuk bubur diorang. Brokoli, carrot, kurma and ayam. Campak sume dengan beras then tunggu je la sampai nasik jadi bubur. Pastu blend. Sekiannnn.

NEXT