Daniel Giovanni @qronoz

http://danielgiovanni.com/

An Indonesian, not Italian. Enjoys parkour, running and curating news/info. ๐Ÿ“ท: iPhone 6 & GoPro Hero 3+ Silver Edition

  • Posts
    942
  • Followers
    1685
  • Following
    497
Thamrin pagi ini ๐ŸŒ†๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ
  • Comments 3

Thamrin pagi ini ๐ŸŒ†๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ

Advertising
This exact date, a month ago ๐Ÿ’‘๐Ÿ’
  • Comments 12

This exact date, a month ago ๐Ÿ’‘๐Ÿ’

Makan siang hari ini nyobain catering @samafoodindonesia. Konsepnya Pay As You Like jadi ya bisa menyesuaikan kantong kalo lagi perlu irit ๐Ÿ˜
.
Info terakhir katanya sih coverage-nya sekarang di Cipete, Kemayoran, sama Jakarta Barat.
.
Di foto ini sama gw dipindahin ke lunchbox @getprepd biar lebih compact pas di dalem tas. Cintailah produk-produk @kickstarter! ๐Ÿ‘
  • Comments 11

Makan siang hari ini nyobain catering @samafoodindonesia. Konsepnya Pay As You Like jadi ya bisa menyesuaikan kantong kalo lagi perlu irit ๐Ÿ˜ . Info terakhir katanya sih coverage-nya sekarang di Cipete, Kemayoran, sama Jakarta Barat. . Di foto ini sama gw dipindahin ke lunchbox @getprepd biar lebih compact pas di dalem tas. Cintailah produk-produk @kickstarter! ๐Ÿ‘

Jalan-jalan ke XJODO hari Sabtu siang bolong. Ihiy!
  • Comments 3

Jalan-jalan ke XJODO hari Sabtu siang bolong. Ihiy!

Advertising
DJ Ahok + DJ Arot for DWP (Djakarta Wow Project) ๐Ÿ˜โœŒ๏ธ#KonserGue2
  • Comments 3

DJ Ahok + DJ Arot for DWP (Djakarta Wow Project) ๐Ÿ˜โœŒ๏ธ#KonserGue2

๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ
.
#HomeRun #NRCJKT
.
๐Ÿ“ธ: @yuanrevaphotography
  • Comments 7

๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ๐Ÿƒ . #HomeRun #NRCJKT . ๐Ÿ“ธ: @yuanrevaphotography

#2016bestnine
  • Comments 0

#2016bestnine

Advertising
Powerful message through theatrical act and choir performance during the opening of Christmas Service @JPCC, also a reminder to keep spreading the love despite all situations that happen in the world right now.
.
To sum up the sermon by @jeffreyrachmat in a line, I pick this one: โ€œYour life is a gift from God, what you do with it is your gift to Godโ€
.
He also quoted a line from Hawaii Five-0:
โ€œThe best legacy a man can leave behind is the people whose lives heโ€™s changedโ€
.
Merry Christmas, fellas! ๐ŸŽ…๐ŸŽ„๐ŸŽ #jpcc
  • Comments 5

Powerful message through theatrical act and choir performance during the opening of Christmas Service @JPCC, also a reminder to keep spreading the love despite all situations that happen in the world right now. . To sum up the sermon by @jeffreyrachmat in a line, I pick this one: โ€œYour life is a gift from God, what you do with it is your gift to Godโ€ . He also quoted a line from Hawaii Five-0: โ€œThe best legacy a man can leave behind is the people whose lives heโ€™s changedโ€ . Merry Christmas, fellas! ๐ŸŽ…๐ŸŽ„๐ŸŽ #jpcc

Deket-deket Natal gini udah pas hunting kado. Ada banyak pilihan nih di #JDid! Pas lagi ada yang seru juga, kita bisa pilih satu produk di JD.id (maksimal harga Rp 4.000.000) yang mau kita kasih buat siapa gitu buat di Natal ini. Terus ceritain kenapa mau kasih kado ini ke orang itu.
.
Kasih hashtag #XmasWithJDID dan mention orang yang mau dikasih kadonya.
Lima orang yang punya cerita yang paling menarik akan dibeliin produknya sama @jdid.
.
Kompetisi foto dan cerita ini berlangsung mulai 17 - 22 Desember 2016. Kuy ah! #SeasonofJoy #MakeJoyHappen #JDid #ad
  • Comments 4

Deket-deket Natal gini udah pas hunting kado. Ada banyak pilihan nih di #JDid! Pas lagi ada yang seru juga, kita bisa pilih satu produk di JD.id (maksimal harga Rp 4.000.000) yang mau kita kasih buat siapa gitu buat di Natal ini. Terus ceritain kenapa mau kasih kado ini ke orang itu. . Kasih hashtag #XmasWithJDID dan mention orang yang mau dikasih kadonya. Lima orang yang punya cerita yang paling menarik akan dibeliin produknya sama @jdid. . Kompetisi foto dan cerita ini berlangsung mulai 17 - 22 Desember 2016. Kuy ah! #SeasonofJoy #MakeJoyHappen #JDid #ad

Pengen ngasih DJI Osmo Mobile ini buat adik gw @samueltl21 yang akhir-akhir ini lagi banyak jalan-jalan. Biar lengkap oleh-oleh videonya dia dan lebih kece juga, mulai dari ke pedalaman sampe rencananya mau ke Benua Kanguru. Semoga dikabulin sama @jdid buat hadiah Natal. Amin! ๐Ÿ˜๐ŸŽ…๐ŸŽ„๐ŸŽ #XmasWithJDID #SeasonofJoy #MakeJoyHappen #JDid
  • Comments 1

Pengen ngasih DJI Osmo Mobile ini buat adik gw @samueltl21 yang akhir-akhir ini lagi banyak jalan-jalan. Biar lengkap oleh-oleh videonya dia dan lebih kece juga, mulai dari ke pedalaman sampe rencananya mau ke Benua Kanguru. Semoga dikabulin sama @jdid buat hadiah Natal. Amin! ๐Ÿ˜๐ŸŽ…๐ŸŽ„๐ŸŽ #XmasWithJDID #SeasonofJoy #MakeJoyHappen #JDid

Advertising
Om telolet om! ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฆโ€๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ“ขโœˆ๏ธ @airasiaindonesia #airplane #airport
  • Comments 2

Om telolet om! ๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘จโ€๐Ÿ‘ฆโ€๐Ÿ‘ฆ๐Ÿ“ขโœˆ๏ธ @airasiaindonesia #airplane #airport

Day 2. Garudha Land Stage. Taken during @hardwell set.
.
Managed to see @wearegta, @ummetozcan, @wandwmusic, @djsnake and @yellowclaw too during the second day of the festival.
.
Had a chance to experience color paint blast at @lictour stage that is quite soaking and slimy. But it was fun tho ๐Ÿ˜
.
Awesome work, @ismayalive! #djakartawarehouseproject #dwp16
  • Comments 0

Day 2. Garudha Land Stage. Taken during @hardwell set. . Managed to see @wearegta, @ummetozcan, @wandwmusic, @djsnake and @yellowclaw too during the second day of the festival. . Had a chance to experience color paint blast at @lictour stage that is quite soaking and slimy. But it was fun tho ๐Ÿ˜ . Awesome work, @ismayalive! #djakartawarehouseproject #dwp16

NEXT