Farah Zakaria @myfarah

Once in a while 👩🏻‍💻

  • Posts
    134
  • Followers
    341
  • Following
    305
Bertahan sikit ya pak! Maaf 3 hari ni malam baru dapat tengok bapak kat hospital. kerja-terpaksa 10pagi-10malam.

Nota Kaki : Kelmarin bapak selamat buat angioplasty untuk 2 saluran tersumbat jantung belah kiri untuk support saluran belah kanan dah 100% block. Hari ni kaki dia bengkak sakit teruk kene gout + demam pulak. Syukur usia bapak 79 tahun tapi masih steady. 
Moga bapak sihat dan kuat balik ya!
  • Comments 10

Bertahan sikit ya pak! Maaf 3 hari ni malam baru dapat tengok bapak kat hospital. kerja-terpaksa 10pagi-10malam. Nota Kaki : Kelmarin bapak selamat buat angioplasty untuk 2 saluran tersumbat jantung belah kiri untuk support saluran belah kanan dah 100% block. Hari ni kaki dia bengkak sakit teruk kene gout + demam pulak. Syukur usia bapak 79 tahun tapi masih steady. Moga bapak sihat dan kuat balik ya!

Advertising
After 20 shots this is yang the best family portrait ever 😅

Selamat Hari Raya Aidilfitri!

#happyfamily #bigfamily #teamrayagombak
  • Comments 3

After 20 shots this is yang the best family portrait ever 😅 Selamat Hari Raya Aidilfitri! #happyfamily #bigfamily #teamrayagombak

masih tak boleh move-on dengan tarian caklempong jahanam ni.

#versionsrilanka
#boomerang
#srilanka #embilipitiya #malaysiateam #women4x4 #4x4challenge #shemud #redadventure
  • Comments 2

masih tak boleh move-on dengan tarian caklempong jahanam ni. #versionsrilanka #boomerang #srilanka #embilipitiya #malaysiateam #women4x4 #4x4challenge #shemud #redadventure

mana yang sempat. 
tut-tut merata-rata
.
Sappers 4X4 Gympo 2016, Sri Lanka.

#srilanka #embilipitiya #malaysiateam #women4x4 #4x4challenge #shemud #redadventure
  • Comments 2

mana yang sempat. tut-tut merata-rata . Sappers 4X4 Gympo 2016, Sri Lanka. #srilanka #embilipitiya #malaysiateam #women4x4 #4x4challenge #shemud #redadventure

Advertising
moment yang ada.

Sappers 4X4 Gympo 2016, Sri Lanka.

#srilanka #embilipitiya #malaysiateam #women4x4 #4x4challenge #shemud #redadventure
  • Comments 1

moment yang ada. Sappers 4X4 Gympo 2016, Sri Lanka. #srilanka #embilipitiya #malaysiateam #women4x4 #4x4challenge #shemud #redadventure

The Sawan-Sawan Dancing Girls only in Sri Lanka.

#throwback
#boomerang
#srilanka
#otakmereng
#masukair
  • Comments 0

The Sawan-Sawan Dancing Girls only in Sri Lanka. #throwback #boomerang #srilanka #otakmereng #masukair

Bye Sri Lanka, Until we meet again.
  • Comments 0

Bye Sri Lanka, Until we meet again.

Advertising
Centauria Lake.

#saucony #sauconyshadow #saucony5000 #sauconysneaks
  • Comments 2

Centauria Lake. #saucony #sauconyshadow #saucony5000 #sauconysneaks

Walaupun hanya tasik, mereka acah-acah macam mandi kat laut. Steady!
#embilipitiya #srilanka #lakeview
  • Comments 0

Walaupun hanya tasik, mereka acah-acah macam mandi kat laut. Steady! #embilipitiya #srilanka #lakeview

2 Wheels . 1 Engine . 0 Limits

Motocross Challenge at Sappers 4x4 Gympo 2016, Sri Lanka. #srilanka #embilipitiya #motocross
  • Comments 1

2 Wheels . 1 Engine . 0 Limits Motocross Challenge at Sappers 4x4 Gympo 2016, Sri Lanka. #srilanka #embilipitiya #motocross

Advertising
Malas nak letak caption.
Sekian.
  • Comments 0

Malas nak letak caption. Sekian.

වීදුරු මත ගැහැනු ළමයින්
vīduru mata gæhænu ḷamayin

#shemud #redadventure #malaysia #women4x4 #srilanka
  • Comments 0

වීදුරු මත ගැහැනු ළමයින් vīduru mata gæhænu ḷamayin #shemud #redadventure #malaysia #women4x4 #srilanka

NEXT