elle wirda @ellywirda

a n t i - s o c i a l ๐Ÿ“ท X-T20 // Note 4 Malaysia Airlines. Loves โ˜• , ๐Ÿ›ซ , ๐ŸŽฎ and ๐Ÿ‡ฏ๐Ÿ‡ต. *Fujin Yumi wielder / Hyrule Defender ๐ŸŽฎ @ellezgaming

  • Posts
    11177
  • Followers
    364
  • Following
    358
bila bosan ... malam ni keje lagi... sampai pagi raya.... 11 kali sambut raya with MAS , xpenah lagi aku keje on hari raya.... this will be the closest call... 7am hari raya akan masih diopis... pastu sambut raya sambil weng weng?...usually after 2nd night shift, the drive home..kena tampa2 muka...cubit2 lengan.... jerit2 cam org gile dlm keter supaya x tido... ni, kena drive and  gi beraya plak.... #lemau
  • Comments 6

bila bosan ... malam ni keje lagi... sampai pagi raya.... 11 kali sambut raya with MAS , xpenah lagi aku keje on hari raya.... this will be the closest call... 7am hari raya akan masih diopis... pastu sambut raya sambil weng weng?...usually after 2nd night shift, the drive home..kena tampa2 muka...cubit2 lengan.... jerit2 cam org gile dlm keter supaya x tido... ni, kena drive and gi beraya plak.... #lemau

Advertising
I declare party picnic raya malam ni #ellezatwork
  • Comments 5

I declare party picnic raya malam ni #ellezatwork

selamat berbuka (dalam keter๐Ÿ˜ฅ)...all these junk is rm28.... baik aku beli sandwich mahal yg aku suka kat coffee  beans.. and whisk latte .... same price, less junk.... tapi xsempat arini ๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช #nightshift
  • Comments 0

selamat berbuka (dalam keter๐Ÿ˜ฅ)...all these junk is rm28.... baik aku beli sandwich mahal yg aku suka kat coffee beans.. and whisk latte .... same price, less junk.... tapi xsempat arini ๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช #nightshift

xtvt malam jumaat
  • Comments 2

xtvt malam jumaat

Advertising
#bukanbajuraya
  • Comments 0

#bukanbajuraya

senyuman fake sungguh!  raya kat skool
  • Comments 7

senyuman fake sungguh! raya kat skool

report card day .... berjanggut nak tunggu giliran ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด org no.1 masih lagi tgh jumpa
  • Comments 5

report card day .... berjanggut nak tunggu giliran ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด๐Ÿ˜ด org no.1 masih lagi tgh jumpa

Advertising
ustaz lastmin kansel ngaji arini... kalau tak, aku dah pegi bangi arini ๐Ÿ˜ฅ
  • Comments 0

ustaz lastmin kansel ngaji arini... kalau tak, aku dah pegi bangi arini ๐Ÿ˜ฅ

boleh tak tak payah main kat luar posa posa ni... ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ
  • Comments 0

boleh tak tak payah main kat luar posa posa ni... ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ฅ

nampak jalan ke tu
  • Comments 0

nampak jalan ke tu

Advertising
moga suami ku tenang bila ternampak ini nanti... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
  • Comments 2

moga suami ku tenang bila ternampak ini nanti... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

sebulan lebeh tak cuti... lemau kottttt...... ๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช๐Ÿค’๐Ÿค•๐Ÿค•๐Ÿค’
  • Comments 3

sebulan lebeh tak cuti... lemau kottttt...... ๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช๐Ÿ˜ช๐Ÿค’๐Ÿค•๐Ÿค•๐Ÿค’

NEXT