Betty Abas @bettyabas

Founder of ↪ @bets.co ↪ @bets.co.perfumes FB : Betty Abas

  • Posts
    1893
  • Followers
    1138
  • Following
    1479
#throwback semlm. 😘
Selamat Hari Raya dari kami....
  • Comments 2

#throwback semlm. 😘 Selamat Hari Raya dari kami....

Advertising
Berpada-padalah! 
Selamat Hari Raya Kedua 😋
  • Comments 0

Berpada-padalah! Selamat Hari Raya Kedua 😋

Baby sitting. Training blk kot keluar no. 3 next year 😅😅
  • Comments 5

Baby sitting. Training blk kot keluar no. 3 next year 😅😅

Sebelum bakik kampung...kita mem"baking" kejap 😋
  • Comments 1

Sebelum bakik kampung...kita mem"baking" kejap 😋

Advertising
Sekolah Datin dah cuti so..Datin nak p shopping sat 😎

#nadinealhumyrah
  • Comments 0

Sekolah Datin dah cuti so..Datin nak p shopping sat 😎 #nadinealhumyrah

Orang sibuk beli baju raya...kita beli la kuali raya.
Moga masakan lebih sedap lepas ni 😋😋
  • Comments 4

Orang sibuk beli baju raya...kita beli la kuali raya. Moga masakan lebih sedap lepas ni 😋😋

Happy Father's Day to my everything.

Husband, ayah, imam, driver, plumber, tukang cuci pinggan, tukang buang sampah, tukang cuci kete, funder kpd baju2, handbag2,kasut2 dan tudung2 saya...and the list goes on 😅

Saya sayang awak. 
Kami sayang awak.

Terima kasih kerana bekerja & bekorban utk family kita 😙
  • Comments 0

Happy Father's Day to my everything. Husband, ayah, imam, driver, plumber, tukang cuci pinggan, tukang buang sampah, tukang cuci kete, funder kpd baju2, handbag2,kasut2 dan tudung2 saya...and the list goes on 😅 Saya sayang awak. Kami sayang awak. Terima kasih kerana bekerja & bekorban utk family kita 😙

Advertising
Happy Father's Day Ayah!
There's no words to describe your love towards us.
Ayah saya garang dan tegas.
Bukan dgn anak murid je. Anak dia pon kena sebat ngan rotan & tali pinggang dulu2.
Tak menyesal pon.
Semoga ayah sihat selalu dan dipanjangkan umur 😙
  • Comments 0

Happy Father's Day Ayah! There's no words to describe your love towards us. Ayah saya garang dan tegas. Bukan dgn anak murid je. Anak dia pon kena sebat ngan rotan & tali pinggang dulu2. Tak menyesal pon. Semoga ayah sihat selalu dan dipanjangkan umur 😙

I met this girl 15 years ago during 1st day of uni's registration day. We're housemate back then until she choosed to go to cyberjaya for degree n I choosed to stay at melaka. Funny thing we also enrolled the same club - taekwondo! Haha

Yesterday, coincidentally we wore the same scarves and same color too! And share the same eye bags 😏😏. True friends are never apart. Maybe in distance but not heart. Best friend forever @nadiadzai 😘😘 #bff
#duckscarves #theduckgroup
  • Comments 8

I met this girl 15 years ago during 1st day of uni's registration day. We're housemate back then until she choosed to go to cyberjaya for degree n I choosed to stay at melaka. Funny thing we also enrolled the same club - taekwondo! Haha Yesterday, coincidentally we wore the same scarves and same color too! And share the same eye bags 😏😏. True friends are never apart. Maybe in distance but not heart. Best friend forever @nadiadzai 😘😘 #bff #duckscarves #theduckgroup

Sambung gossip n gomol session with baby Jasmine.

Cute sgt la awak ni...very friendly baby tak takut stranger tp tak dpt nak pegang lama sb ada org jeles #nadinealhumyrah dah tarik muka.

Baru la ibu angan-angan nak ada baby baru hehuuww
  • Comments 0

Sambung gossip n gomol session with baby Jasmine. Cute sgt la awak ni...very friendly baby tak takut stranger tp tak dpt nak pegang lama sb ada org jeles #nadinealhumyrah dah tarik muka. Baru la ibu angan-angan nak ada baby baru hehuuww

Advertising
#throwback buka puasa semlm.
Geng jumpa beberapa purnama sekali 😋😋 padahal yg jauhnya @nadiadzai sorg je 😅😅
  • Comments 4

#throwback buka puasa semlm. Geng jumpa beberapa purnama sekali 😋😋 padahal yg jauhnya @nadiadzai sorg je 😅😅

Cik Yah sorang ni ada je permintaan dia.
Nak tindik telinga la..blom buat lg.
Nak kasut Elsa la..
Nak inai plak....layankan.

Ni abg dia takda ikut tok mama dia blk kl, dia mintak nak tido kat katil ngn ibu & ayah. Siap merayu....
"Bole la ibu...bole eh...tido kat atas katil ngn ibu"

Baiklah nak....😅😅 #nadinealhumyrah
  • Comments 2

Cik Yah sorang ni ada je permintaan dia. Nak tindik telinga la..blom buat lg. Nak kasut Elsa la.. Nak inai plak....layankan. Ni abg dia takda ikut tok mama dia blk kl, dia mintak nak tido kat katil ngn ibu & ayah. Siap merayu.... "Bole la ibu...bole eh...tido kat atas katil ngn ibu" Baiklah nak....😅😅 #nadinealhumyrah

NEXT